Solo-rejser: Den ultimative frihed

Solo-rejser: Den ultimative frihed

At rejse alene, uanset om du er en mand eller en kvinde, er en af ​​de mest tabubelagte emner for nogle mennesker, og er den mest eventyrlystne måde at rejse til andre. Det kan være den mest givende rejse oplevelse, som du vil have, eller det kan være ensomt og deprimerende. Solo rejse kan gøre det nemt at være udadvendt, eller det kan gøre dig gå videre ind i din kokon og sidde på internettet hele dagen. Det er alt, hvad du gør det.

Solo rejse handler om din holdning. Hvis du går ind i det med en positiv indstilling og glade for at gå ud og møde folk og gøre seje ting, så det er, hvad der vil ske. Hvis du er frygtsomme, bange eller deprimeret, at du rejser alene og have ondt af dig selv, så vil du have en dårlig tid. Det er så simpelt. Bland holdning med grundlæggende sund fornuft og solo rejse kan være det bedste, du nogensinde har gjort for dig selv.

TIP: Følg mine rejser ved at klikke her eller lige her

Jeg får spørgsmålet, gør du rejser alene eller med venner, familie, osv hele tiden. Svaret er ja til alle de ovennævnte. Nogle gange jeg rejser med venner og altid har en blast og har fantastiske minder. Nogle gange jeg rejser med familien samt som kan være meget givende. Alle disse har deres dyder og kan i høj grad øge en tur. Du kan dele oplevelser med mennesker, du allerede kender og elsker. Men ofte mangler noget, når du rejser med andre. Den ting er, hvad jeg kalder ”absolut frihed.”

Absolut frihed giver dig mulighed for at gøre hvad du vil, når du vil. Hvis du ønsker at sove indtil middag på vejen, du kan. Hvis du ønsker at sidde på en café og chatte med lokalbefolkningen og ferierejsende, du kan. Hvis du ønsker at spise på en bestemt restaurant, du kan. Der er ingen forhandling, ingen kompromis med andre. Du er ansvarlig for hele din skæbne for den tur. Du er virkelig føreren af ​​dit eget domæne.

Når det er sagt, det giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din rejse på måder, der måske er du ikke vant til. Solo rejse næsten tvinger dig til at tale med folk, uanset om det er lokale eller andre rejsende. Det tvinger dig til at komme ud af din shell. Det tvinger dig til at tage ansvar og lære om, hvor du er, hvor du skal hen, og hvor du har været. Det tvinger dig til at være ubehageligt med dine omgivelser, hvilket er en stor ting. At være ubehageligt betyder, at du vil gå ud af din måde at føle sig godt tilpas ved at møde mennesker og få at vide den by, du er i. Den følelse af at være ubehageligt og trives på at overvinde det er hvad der adskiller rejsende fra turister.

Jeg ønskede også at komme ind på spørgsmålet om kvinder solo rejsende. Jeg får e-mails og høre fra kvinder hele tiden om, hvordan de ville elske at rejse alene, men på grund af det faktum, at de er kvinder, vil de ikke gøre det. For mig, det er noget vrøvl, og her er hvorfor.

I alle mine rejser, har jeg mødt tonsvis af solo kvindelige rejsende fra hele verden. De rejser på samme måde, som jeg gør. De er street smart bruge sin sunde fornuft og er temmelig kyndige. Den ene iøjnefaldende undtagelse i disse kvinder, som jeg normalt kommer på tværs er, at de er sjældent amerikansk. Det chokerer mig, men jeg tror det burde virkelig ikke fordi som en kultur, vi beskytter den kvindelige mere og afholde dem fra at rejse alene. Dette er ikke tilfældet i mange andre lande.

Commonwealth-lande er den største leverandør af solo kvindelige rejsende. Dem jeg kender ikke begrænser deres rejse til netop Europa, Sydøstasien eller Australien, hvor det er meget godt-touristed, og der er et væld af andre feriegæster. Jeg kender kvinder, der rejser inden for Afrika og Mellemøsten alene og trives gør det. Hvordan? Det er simpelt: holdning og tillid.

Ligesom alt andet i livet, hvis du tror og projekt positivitet og tillid, vil det vise til andre, og du vil være fint. Naturligvis bør du klæde sig ærbart, ikke bære dyre smykker og tage alle normale forholdsregler uanset hvor du er, men rejser er ikke anderledes end kvinder går rundt overalt alene om natten. Du holde sig ude af de dårlige og svagt oplyste områder, holde øjnene åbne og ikke forårsager eller lede efter problemer. Det er de samme ting jeg gør både hjemme og på farten. Det er alt, jeg siger, det er ikke så vanvittigt en tanke som de fleste kvinder tror.

Moralen i historien er ikke har en dårlig holdning, komme ud og gøre det. Hvis du er bange eller nervøs, men ønsker at rejse solo, så gør det. Det er halvt så sjovt! Mænd og kvinder både, bare komme ud og gøre det. Embrace det ukendte, omfavne bliver ubehageligt, omfavne absolutte frihed!

Leave a Reply

Your email address will not be published.