Sådan får du ultimativ frihed (og hvorfor din idealisering om frihed er forkert)

Sådan får du ultimativ frihed (og hvorfor din idealisering om frihed er forkert)

Ideen om frihed er vigtig. Det er noget alle ønsker, stræber efter, higer, og i sidste ende har brug for for at opfylde deres passioner og drømme! Mens frihed er en yderst vigtig idé, har jeg for nylig indset, at ideen om frihed er kun den ene side af mønten. Og uden det er modstykke, værdien af ​​frihed, reduceres væsentligt. Så hvad er frihed modstykke, og hvordan kan kombinere de to til at leve et mere tilfredsstillende liv? Det er netop, hvad jeg vil tale om i dag.

Frihed modstykke er formålet, lidenskab og retning. Ideen eller udøvelse af frihed alene, uden formål, er ufuldstændig. Det vil i sidste ende begrænse de potentielle dybde og den samlede værdi, at ethvert forhold har at tilbyde. Men frihed med formål er helt sikkert nødvendigt at føle opfyldt, og leve det liv du ønsker.Naturligvis frihed er noget, vi alle ønsker, og det kommer i mange former: økonomisk frihed, frihed fra undertrykkelse, ytringsfrihed, frihed fra sygdom, frihed af relationer, tankefrihed, frihed for uddannelse for at nævne et par stykker. Men ”side af medaljen”, som de fleste mennesker går glip er tanken om formålet, lidenskab og retning. At have det ene uden det andet faktisk ikke skaber værdi. Faktisk kan det være farligt i nogle tilfælde kun at have én. Hvordan kan du have frihed uden et formål eller retning for at anvende den på? Hvordan kan du have et formål eller retning, hvis du ikke er fri til at forfølge det?

Her er et eksempel

At rejse er et godt eksempel, fordi det er, hvad mange mennesker ville vælge at gøre, hvis de havde ”frihed”. Men når du rejser der er faktisk kun ét punkt på hele strækningen af dine rejser, hvor du er virkelig fri. Det er det punkt, hvor du beslutte, hvor du i sidste ende ønsker at gå, hvilken destination du ønsker at rejse til. Dette er, når du er helt fri til at rejse hvor som helst du ønsker. I det øjeblik du vælge en destination og købe din billet du nu bundet til dette valg, at afgørelsen og denne destination.

I virkeligheden, hvis man ser på områder af livet, hvor kun frihed eksisterer, det er faktisk ikke nogen steder vi ønsker at være:

  • På hvilket tidspunkt i dit job er du faktisk gratis? På det punkt, hvor du har endnu til at vælge et job. Når du er arbejdsløs.
  • På hvilket tidspunkt i dit indlæg er du faktisk gratis? På det punkt, hvor du har endnu til at vælge et emne af samtale. Når du er i stilhed.
  • På hvilket sted i dine rejser er du faktisk gratis? Når du har endnu til at vælge en destination. Når du er i limbo.

Hvad mange mennesker er ikke klar over, er, at de er gratis eller kan være. Alle har et valg. Problemet opstår, når folk glemmer at vedhæfte et formål eller retning til deres frihed.

If I had an hour to save the world I would spend 59 minutes defining the problem and one minute finding solutions.
-Albert Einsten

Det virkelige problem er, at folk ikke har formål. De forsøger at finde løsninger på problemer, der ikke eksisterer.

Så hvordan kan du oprette formål, passion og retning, mens opnå frihed? Hvordan kan du udnytte dem begge? Det sted, hvor du starter, ligesom med de fleste ting, er ved at udvikle bevidsthed. Hvordan kan du gå den vej, hvis du ikke har kortet? Nå du først nødt til at indse, at formålet, lidenskab og retning er kortet!

Først: hvordan man kan opnå frihed.

Frihed er simpelthen uafhængighed i et forhold. Husk, at du kan opbygge et forhold til noget. At være uafhængig er simpelthen at være uden afhængighed.

Definer dine afhængigheder:

Er du afhængig af penge til at skabe muligheder? På en anden person for støtte? På din chef om godkendelse til at flytte et projekt fremad? Er du afhængig af noget for din motivation?

Hvis ja så er det her du starter. Tager os til en uafhængig niveau i de relationer / områder af livet, som vi ønsker at forfølge. Det er kun, når du har nået uafhængighed i de relationer, du værdsætter mest, at du er virkelig fri.

Når du har frihed, du har nået toppen af uafhængighed, hvad det næste? Kortet.

Andet: Sådan Opnå Formål, lidenskab og retning?

Formål / lidenskab / retning er alle de biprodukt af en dyb, forbundet indre forhold. Før noget kan være dit formål det må være din passion, før det kan være din passion skal du elske det, før du elsker det, du skal kunne lide det, og før du kan lide det, skal du opleve det. Disse progressioner i retning formål er de samme progressioner ses i udviklingen af ​​et forhold.

Passion er intensiteten af ​​følelser du føler direkte parallel til væksten du oplever i et forhold. Når du vokser meget hurtigt du er meget passioneret, men lidenskab er næsten ikke-eksisterende, når du har toppet.

Formål er, når potentialet i forholdet har ingen ende. Som et eksempel kan et formål ikke handle om sig selv, fordi i sidste ende selv at forholdet vil ende. Men relationer med positivitet, vækst, spiritualitet, energi, universet eller god karma er alle eksempler på relationer, der potentielt kan vare evigt, og dermed har potentialet til at være dit formål. Disse er blot nogle få eksempler på mange, mange typer af relationer, der har uendelig potentiale uden ophør.

Retning er simpelthen forfølgelsen af ​​både formål og lidenskab.

Den måde, du opnå formålet, lidenskab, og retningen er ved at udvikle et forhold til så dybt i et niveau som muligt. Naturligvis relationerne vil være, hvad den enkelte finder mest værdifulde. Så hvordan gør en person udvikler relationer til sådan et dybt plan, når ingen nogensinde undervises? Dette er vores mission med Social Dynamics Movement. Til sidst åbner dig op til muligheden for at lære at udvikle sunde, langsigtede relationer. At endelig har mulighed for social uddannelse. For endelig at kunne finde formål, passion og retning. Til sidst opnå frihed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.